Doi copii, aflati intr-o masina lovita de tren, au fost raniti

Doi copii, aflati intr-o masina lovita de tren, au fost raniti. Accidentul feroviar a avut loc marti seara in localitatea Vladeni, din judetul Iasi, unde un tren a acrosat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferata. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ)  Iasi au declarat ca au fost anuntati despre producerea unui accident feroviar.

Vezi si Peste 30 de copii raniti, in urma coliziunii dintre doua autobuze scolare in Marea Britanie

In total patru persoane au fost ranite, dupa ce masina in care erau a fost lovita de un tren. In masina se aflau doi copii si doi adulti, care sunt in stare de inconstienta.

„Am fost sesizati cu privire la producerea unui accident feroviar pe raza localitatii Vladeni, din judetul Iasi. Din primele informatii reiese ca un tren a acrosat un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferata. In autoturism se aflau patru persoane, respectiv doi adulti si doi copii. Conform acestor date, cei doi adulti ar fi in stare de inconstienta”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al IPJ Iasi, Anca Vijiac.

Potrivit acesteia, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de Politie, dar si medicale. Contactat telefonic, seful Regionalei Iasi a CFR, Constantin Axinia, a spus ca inca nu a fost anuntat despre incident.

„Nu am fost inca informat. Urmeaza sa vedem ce s-a intamplat. In general, noi suntem anuntati daca exista defectiuni majore la locomotiva”, a spus Axinia.

Sursa: Mediafax

Vezi si 16 copii si un adult, raniti in urma accidentului de autocar din Darmanesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here