Doi ani si opt luni de inchisoare pentru femeia care a legat mai multe torte de braul unui copil

O femeie din Argentina, care a legat mai multe torte de braul unui copil in varsta de sase ani, a primit doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare din partea unui judecator argentinian.

Citeste si: Barbat acuzat ca a dat droguri unor copile, arestat

Scena socanta s-a petrecut cu cateva ore inainte de startul returului Cupei Libertadores dintre River Plate si Boca Juniors, meci care trebuia sa se dispute la Buenos Aires, Argentina. In ziua partidei, o mama a dorit sa profite de copilul sau, intrucat masurile de securitate nu sunt la fel de stricte asupra minorilor precum asupra adultilor, si a legat mai multe torte in jurul propriului copil cu care planuia sa mearga pe stadion.

Un trecator a filmat scena, iar fimul s-a viralizat rapid. Femeia a fost identificata cateva ore mai tarziu, a fost arestata si pusa sub acuzatia de punere in pericol a unui minor. La cateva zile distanta, femeia si-a primit si sentinta. Acuzata a primit doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce a ajuns la o intelegere cu procurorii. In plus, ea va presta munca in folosul comunitatii si va urma un tratament psihologic, ca parte a intelegerii. Initial, femeia risca pana la opt ani de inchisoare cu executare. Partida retur din finala Copei Libertadores a fost amanata de doua ori din cauza incidentelor grave provocate de suporterii lui River, care au atacat autocarul jucatorilor de la Boca Juniors, iar mai multi jucatori au fost raniti. In tur, meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Soferul baut care a lovit 5 copii, arestat preventiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here