Diana, cel mai vehiculat nume pentru viitorul copil al printului Harry

Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al printului Harry al Marii Britanii si al ducesei Meghan de Sussex, iar podiumul este completat de Victoria si Alice.

Vezi si Ducesa Meghan de Sussex a intrat in concediu prenatal

Speculatiile privind sexul si numele viitorului bebelus au aparut inca de cand reprezentantii palatului Kensington, resedinta ducilor de Sussex, au anuntat ca Meghan este insarcinata.

Potrivit Oddschecker, un site care monitorizeaza pariurile plasate la mai multe case de profil, cei mai multi sunt de parere ca ducesa Meghan va naste o fetita, opt dintre cele zece nume cele mai vehiculate fiind feminine.

Pe locul intai in top, cu o cota de 12-1, se afla numele Diana, care ar fi un tribut adus de printul Harry regretatei sale mame, Diana, printesa de Wales, decedata in august 1997, intr-un accident de masina.

Bebelusul va avea astfel si un nume comun cu printesa Charlotte, verisoara sa, fiica printului William si a ducesei Catherine de Cambridge. Numele complet al printesei, nascuta pe 2 mai 2015, este Charlotte Elizabeth Diana.

Podiumul este completat de numele Victoria – in onoarea stra-stra-strabunicii lui Harry, regina Victoria – si de Alice – numele strabunicii printului, printesa Alice de Battenberg.

Urmatoarele nume din top sunt masculine, Arthur si James, ambele cu o cota de 16-1.

Arthur a fost folosit frecvent de familia regala, fiind si unul dintre numele printului William si ale fiului cel mic al acestuia, printul Louis. James este numele fiului contilor de Wessex, al 11-lea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Topul este completat de doua nume pe care le poarta si regina Marii Britanii – Elizabeth si Alexandra -, de Sofia – un nume mai putin comun pentru membrii familiei regale, dar aflat pe locul al 15-lea in clasamentul celor mai populare in SUA in 2017 -, Grace, cu o cota de 25-1, si Mary, cu o cota de 30-1.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anuntat ca ducesa Meghan de Sussex este insarcinata, iar copilul, al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naste in primavara lui 2019.

Aflata la un eveniment oficial, la inceputul lunii ianuarie, fosta actrita americana Meghan Markle a sugerat ca bebelusul se va naste in luna aprilie.

Saptamana trecuta, ducesa a intrat oficial in concediu prenatal.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actrita americana Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, dupa o relatie de doi ani.

Citeste si Copilul ducesei Meghan nu va purta titlu princiar

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here