Desi e insarcinata, ducesa Meghan a refuzat sa-si anuleze vizita intr-o zona cu risc de infectare cu Zika

Desi e insarcinata, ducesa Meghan de Sussex a refuzat sa isi anuleze vizita oficiala in Tonga si Fiji, doua zone cu risc de infectare cu virusul Zika, un tip de infectie care poate provoca malformatii fatului, potrivit cnnn.com.

Ducesa Meghan a plecat alaturi de sotul ei, intr-o vizita oficiala de doua saptamani in Australia, Noua Zeelanda, Tonga si Fiji. Printul Harry a fost numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth.

Vezi si Ducesa Meghan, sotia printului Harry al Marii Britanii, este insarcinata

Tonga si Fiji sunt zone cu risc de infectare cu virusul Zika, ce se transmite prin intermediul intepaturilor de tantari. Virusul Zika provoaca defecte congenitale, iar oficialii din domeniul sanatatii le sfatuiesc pe femeile insarcinate sa evite sa mearga in zone de risc.

Surse apropiate cuplului regal au declarat pentru CNN ca medicul ducesei Meghan a luat in considerare toate riscurile, inainte ca aceasta sa plece in calatorie.

Si chiar in prima zi a vizitei in Australia, printul Harry a primit primul cadou oficial pentru viitorul bebelus, o pereche de cizmulite Ugg si un cangur din plus, daruite in Sydney, de guvernatorul general Peter Cosgrove.

De asemenea, cuplul regal a vizitat Gradina zoologica Taronga din Sydney, unde „a facut cunostinta” cu doi koala si puii acestora, parte a unui program de conservare a speciei initiat de institutie.

Vezi si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, a nascut un baietel

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here