Cursuri suspendate 3 zile, din cauza zapezii, la un liceu din Maramures; peste 500 de elevi afectati

Colegiul Economic „Pintea Viteazu” din orasul Cavnic, judetul Maramures, va avea cursurile suspendate, de miercuri pana vineri, din cauza zapezilor, fiind afectati de aceasta situatie peste 500 de elevi.

Purtatorul de cuvant al ISJ Maramures, Adriana Mester, a declarat ca orele din cele trei zile vor fi recuperate de elevi in urmatoarea perioada.

Citeste si: 180 de copii dintr-o comuna saraca vor primi sprijin pentru cresterea accesului si participarii la educatie

„S-a primit o solicitare din partea conducerii Colegiul Economic Pintea Viteazu Cavnic, care a fost aprobata, pentru suspendarea cursurilor trei zile in perioada 16 – 18 ianuarie, de miercuri pana vineri, din cauza zapezilor. Aici invata 550 de elevi, de la invatamant prescolar pana la clasa a XII-a. Cursurile suspendate vor fi recuperate ulterior”, a spus Mester.

Potrivit acesteia, marti au fost suspendate cursurile din cauza conditiilor meteorologice in trei unitati de invatamant din judet cu peste 100 de elevi.

„Nu s-au tinut cursuri la o scoala gimnaziala din Boiu Mare, unde invata 69 de elevi, la Vima Mica, unde erau 6 elevi de ciclul primar, la o scoala din Copalnic Manastur, cu 28 de elevi, dar de miercuri isi vor relua activitatea in mod normal”, a mai spus Mester.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Copilaria, cel mai frumos cadou” – o campanie despre importanta si beneficiile vaccinarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here