Crima in Olt, anchetata de Politie. O fata de 15 ani, sechestrata, a sunat la 112

O fata de 15 ani a disparut de acasa. Parintii au anuntat Politia la o zi dupa disparitia acesteia. Se crede ca adolescenta a fost ucisa si arsa de un barbat din Olt, de 57 de ani. Fata de 15 ani, sechestrata, a apucat sa sune la 112, spunand ca este intr-o casa aproape parasita. S-au deschis anchete si cercetari privind crima din Olt si disparitia minorei.

Citeste si Barbatul de 63 de ani, care a lasat insarcinata o adolescenta,…

Alexandra, fata disparuta in urma cu o zi in Olt si despre care se crede ca a fost ucisa si arsa de catre Gheorge Dinca, de 57 de ani, a sunat la 112, dar STS nu a reusit sa localizeze corect apelul.

,,Ma aflu intr-o casa veche, aproape parasita, iarba in curte. Are doi caini lupi, e intr-un service”, ar fi spus fata in apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Politiei.

Conform oficialilor IGPR, STS a transmis insa trei locatii eronate, iar echipajele au reusit sa ajunga la imobilul in care era victima abia dupa cateva ore. Principalul suspect se numeste Gheorge Dinca, are 57 de ani si este tata a 3 copii. Fiica omului traieste in Timisoara, iar baietii sunt plecati la munca in strainatate.

Barbatul figureaza in acte ca fiind casatorit, dar in realitate este despartit de sotia sa de multi ani.

,,A fost un apel de la fata disparuta pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie in Muntii Apuseni si trei locatii gresite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo si nu au gasit nimic. Cei de la Dolj care se aflau in zona s-au implicat cu ce aveau. Asa au ajuns in zona locatiei respective si au vazut o masina care fusese de cateva ori pe imagini. La sase dimineata au facut perchezitiile si au gasit intr-un butoi mai multe ramasite umane cu niste inele, bijuterii. Ramasitele vor fi expertizate”, a declarat Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al Politiei Romane.

Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata disparuta ieri. Barbatul locuia intr-o hala dezafectata si este mecanic auto. Perchezitiile la locuinta mecanicului au inceput dupa ce o adolescenta de 15 ani din Dobrosloveni a disparut, ultima oara fiind vazuta in Caracal in timp ce urca intr-o masina.

De asemenea, oamenii legii verifica daca acest caz are legatura si cu o alta disparitie inregistrata in Olt, in aceeasi zona. Potrivit presei locale, in aprilie, o fata din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost gasita.

Conducerea Politiei Romane a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale si Institutului National de Criminalistica, pentru a sprijini cercetarile desfasurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentantii IGPR.

Citeste si Adolescenta de 17 ani, lovita mortal de tren

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here