Copil transportat cu elicopterul SMURD la Iasi, dupa ce a fost accidentat grav de o masina

Un copil de noua ani din orasul Galati a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iasi dupa ce a fost spulberat de o masina in timp ce traversa neregulamentar o strada din oras.

Vezi si: Adolescenta de 17 ani, lovita mortal de tren

Copilul traversa neregulamentar in momentul in care a fost lovit de o masina. Medicii care au sosit la fata locului au constat ca victima intrase in coma si au transportat-o de urgenta la Spitalul de Urgenta din Galati.

Ulterior, copilul de noua ani a fost transferat la o unitate medicala din Iasi cu un elicopter medical.

In paralel, politistii au inceput o ancheta si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Imediat dupa accident soferul a fost testat cu etilotestul, dar rezultatele au aratat ca nu consumase alcool.

„Victima este un copil de 9 ani. Copilul a traversat prin loc nepermis fara sa se asigure si a fost accidentat de un autoturism care circula pe strada Basarabiei catre strada Domneasca. Conducatorul auto, un barbat de 37 de ani, din Galati, a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. In acest caz a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati.

In judetul Galati, traversarile neregulamentare sunt principala cauza generatoare de accidente rutiere grave, soldate cu morti si raniti.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Femeia, care si-a sugrumat bebelusul, retinuta de Politie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here