Copil de un an si jumatate, abandonat in scara unui bloc

Un copil de un an si jumatate a fost abandonat in scara unui bloc din orasul Adjud, judetul Vrancea, acesta fiind descoperit, in timpul noptii de un barbat, pe o patura. Mama baiatului a fost identificata si dusa la sediul Politiei, pentru audieri.

Vezi si Traumele copilului abandonat

Copilul descoperit intr-o scara de bloc din Adjud, de un barbat, care a alertat autoritatile, a fost dus la spital, unde medicii au stabilit ca nu are probleme de sanatate. Baietelul urmeaza sa fie predat unui asistent maternal.

„Pe noi ne-a sesizat Primaria municipiului Adjud. Ni s-a spus ca a fost gasit un copil de aproximativ un an si jumatate in scara unui bloc din apropierea garii. Copilul a fost predat cadrelor medicale pentru investigatii si nu au fost descoperite probleme de sanatate. Urmeaza sa fie plasat unui asistent maternal pana la lamurirea situatiei”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Vrancea, Adina Lascan.

Mama copilului a fost identificata de politisti si este audiata. Reprezentantii Directiei de Protectia Copilului Vrancea spun ca vor discuta si ei cu femeia pentru a afla de ce si-a abandonat copilul.

„Am aflat ca a fost identificata mama. O vom contacta si noi. Copilul era asezat pe jos, pe o patura, si avea langa el o sacosa cu haine, ceea ce ne duce cu gandul la un abandon”, a precizat Adina Lascan.

Citeste si Cutii pentru bebelusii abandonati

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here