Copii de negasit: 43 de minori din Capitala, dati disparuti in 2019

Peste 230 de minori au fost dati disparuti in acest an, 43 din Capitala. Copii de negasit, dupa cum precizeaza Politia Capitalei, care inca incearca sa identifice si 24 de copii disparuti de anul trecut.

Citeste si 400 de minori dispar anual din Romania si nimeni nu stie…

In primele 6 luni ale anului 2019, au fost inregistrate 236 cazuri de plecari/disparitii de minori, 43 de cazuri inca fiind in lucru, informeaza reprezentantii Politiei Capitalei.

„Precizam faptul ca aproximativ 95% dintre aceste sesizari reprezinta plecari voluntare si repetate ale minorilor internati in centre de plasament”, se mai arata in sursa citata.

Totodata, la finalul anului trecut, cifrele aratau ca 24 de copii dati disparuti nu au fost gasiti. In total, in anul 2018, in Bucuresti, au fost inregistrate 519 cazuri de disparitii.

Fata de 13 ani, din Alba, disparuta de doua zile, data in urmarire nationala

O fata de 13 ani, din Balomiru de Camp, judetul Alba, a disparut de acasa de doua zile, fiind cautata de politisti, dupa ce mama copilei a povestit ca fiica sa nu s-a mai intors acasa. Copila a fost data in urmarire nationala. Potrivit unui comunicat transmis de Politia Alba, mama unei fete de 13 ani a anuntat, politistii ca fiica ei a plecat de acasa, din Balomiru de Camp, inca de marti, si nu a mai revenit.

„In dimineata zilei de 8 august 2019, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Alba au fost sesizati de catre o femeie din Balomiru de Camp, comuna Sibot, cu privire la faptul ca, in seara zilei de 6 august 2019, fiica sa Barsony Mioara Roxana, in varsta de 13 ani, a plecat de acasa şi nu a mai revenit”, a transmis Politia Alba.

Copila are 1,65 metri inaltime, 50 de kilograme par saten, lung, ochi caprui. Cand a plecat de acasa, purta blugi albastri si pantofi sport de culoare roz. Fata a fost data in urmarire la nivel national. Politistii transmit ca persoanele care au informatii ce pot conduce la depistarea fetei pot apela serviciul unic de urgenta 112 sau se pot adresa celei mai apropiate unitaţi de politie.

Citeste si Copiii disparuti ai Romaniei. Cel mai vechi caz, inregistrat acum 15…

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here