Consultatii medicale gratuite pentru doamne, in luna martie

Consultatii medicale gratuite pentru doamne vor fi acordate in luna martie, in Sectorul 6 al Capitalei. In ultimele zile, peste 60 de doamne au sunat la numarul de telefon 031.9593 si au obtinut o programare la un control medical gratuit. Campania ,,Pentru Dumneavoastra DOAMNA”, derulata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, este dedicata in intregime sanatatii femeilor, consultatiile fiind gratuite pe baza de programare prealabila, nefiind necesara trimitere de la medicul de familie.

Vezi si Superfemei. Supermame. Povesti de viata

,,De multe ori, din cauza suprasolicitarii la locul de munca sau acasa si mai ales daca starea de sanatate este aparent buna, vizita periodica la medic nu mai face parte din prioritatile vietii cotidiene. Un control de rutina poate preveni boli grave, nu amanati verificarea starii de sanatate!”, a spus primarul Gabriel Mutu.

La Centrul de Sanatate Multifunctional ”Sfantul Nectarie”, pe parcursul lunii martie, oferim martisoare doamnelor, astfel:

Saptamana 01-08 martie – Ginecologie si Stomatologie;

Saptamana 11-15 martie – ORL si Chirurgie;

Saptamana 18-22 martie – Ortopedie si Medicina Interna;

Saptamana 25-29 martie – Gastroenterologie si Psihiatrie.

Centrul de Sanatate Multifunctional “Sfantul Nectarie”, unitate sanitara aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, este situat in Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar mai multe informatii despre serviciile oferite puteti afla la telefon 031.9593, de luni pana vineri, intre orele 08.00-20.00, sau accesand sectiunile site-ului www.nectarie6.ro.

Citeste si Probleme de alimentatie la copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here