Comunitatea Cuib: 16 femei de afaceri ofera consultanta gratuita altor antreprenoare aflate in impas

Imagine de Steve Cliff de la Pixabay

 Comunitatea de business Cuib pune umarul pentru afacerile mici si mijlocii din Romania si lanseaza un proiect de mentorat

Proaspat infiintata Asociatie a Comunitatii Cuib a lansat de curand un proiect de mentorat prin care 16 femei cu experienta in mediul de business si al ONG-urilor romanesti ofera consultanta gratuita pentru sustinerea femeilor de business  aflate in impas sa treaca cu bine prin perioada incerta generata de Covid-19 si sa ramana active in continuare in piata.

Valoarea proiectului este evaluata la peste 60000 de lei lunar, la un pret mediu de 80 EUR/ora de consultanta one2one.

Cele 16 femei de afaceri implicate pana acum  in proiectul Cuib pentru Romania pun la dispozitia antreprenoarelor si managerilor peste 160 de ore de consultanta pe luna prin care doresc sa contribuie la adaptarea la perioada actuala a acestora, atat in plan profesional, cat si personal.

Persoanele care s-au implicat in proiect sunt specializate in mai multe domenii de activitate – de la constructii, la telecom, moda, educatie, panificatie si transporturi si au experienta cumulata de peste 200 de ani. Consultanta gratuita va fi oferita antreprenoarelor si managerilor din companii mici si medii, care au nevoie de sustinere profesionala in gestionarea afacerilor proprii si femeilor de afaceri care sunt in acelasi timp mame, sotii, sau fiice si carora le este de folos un ghidaj in a-si gestiona roluri multiple.

Concret, proiectul ofera ajutor astfel: doritoarele intra pe site-ul CUIB, identifica specialistul sau specialistele de care au nevoie in propriu business si le scriu initiatoarelor proiectului care le sunt obiectivele si in ce domenii le este necesara consultanta.

Stefania Bulboaca, Sursa foto: cuib.community

Am simtit nevoia sa ne mobilizam pentru a darui celor care au nevoie sustinerea noastra. Acest proiect este de la oameni pentru oameni, de la oameni cu experienta pentru antreprenori si business-urile lor, de la oameni pentru oameni, mintile si sufletele lor”, Stefania Bulboaca, una dintre initiatoarele proiectului si fondatoare a Asociatiei Comunitatii Cuib.

Echipa care s-a alaturat acestui proiect va oferi consultanta pro-bono in vanzari, marketing, customer care, leadership, branding personal, PR, legal, investitii, finantari, management, precum si psihologie, work-life balance sau dezvoltare in antreprenoriat.

Madalina Vilau, Sursa foto: cuib.community

Strangem sub umbrela acestui proiect multa experienta pe care suntem gata sa o daruim celor ce au nevoie de ea. Suntem aici pentru a ne sprijini unii pe ceilalti, pentru a trece prin aceasta perioada cu bine si a invata cat mai mult despre noi si despre ceilalti,” Madalina Vilau, antreprenor, manager cu experienta solida si head coordinator al proiectului Cuib pentru Romania.

Le incurajam pe cele care doresc sa se inscrie ca Beneficiari ai know-how-ului pus la dispozitie de catre persoanele implicate in acest proiect sa acceseze website-ul asociatiei – https://cuib.community pentru informatii detaliate  si pentru a intra in contact cu organizatoarele proiectului. Durata de desfasurare a acestuia este de trei luni, cu disponibilitate pentru extindere in functie de rezultate.

***

Despre Asociatia Comunitatii Cuib

Comunitate de femei formata oficial sub acest nume in octombrie 2019 din antreprenoare, manageri in companii medii si mari si proaspete mame in perioada de readaptare la viata sociala si de business. Scopul asociatiei este de a revaloriza femeia prin proiecte, intalniri si dezbateri ce aduc o mai buna intelegere a actiunilor femeilor din societatea in care traim, fie ca abordeaza tematici sociale, educationale, de business, familiale sau artistice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here