Caz uimitor: gemeni născuți în zile, luni și ani diferiți

Sursa foto: USA Today

Cazul gemenilor din California care, deși s-au născut la doar 15 minute distanță unul de celălalt, a făcut înconjurul lumii. Chiar dacă pare uimitor, dar micuții își vor serba zilele de naștere în zile, luni și ani diferiți. Iată de ce.

Aylin Yolanda Trujillo s-a născut pe 31 decembrie, în noaptea de Revelion, la ora 11.45 noaptea, anul 2021, iar fratele ei, Alfredo Antonio Trujillo s-a născut exact la miezul nopții, fiind considerat deja 1 ianuarie, anul 2022, potrivit USA Today. Bebelușii s-au născut la Spitalul Natividad Medical din California, micuța cântărește 2, 6 kg, în timp ce frățiorul geamăn are 2,7 kg.

”Pentru mine este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite. Am fost surprinsă și fericită că s-a întâmplat astfel”, a spus mama gemenilor.

Proaspeții părinți mai au 3 copii: două fete și un băiat.

În SUA se nasc anual în jur de 120.000 de gemeni, adică puțin peste 3% din totalul de nașteri, dar cazurile de gemeni cu zile de naștere diferite sunt rare, estimativ de 1 la 2 milioane, potrivit reprezentanților spitalului Natividad.

Un caz similar a fost raportat și de Spitalul  MedStar din Washington, potrivit CBS Baltimore, atunci când o mama a născut o pereche de gemeni în ani diferiți, și anume, unul la ora 11.58 noaptea, pe 31 decembrie 2013, iar al doilea, la ora 00:01, 1 ianuarie, anul 2014.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here