Caz neobisnuit: o femeie a nascut 9 copii

bebelus prematur

O femeie din Mali a nascut  noua bebelusi deodata. Halima Cisse are 25 de ani si e din Mali, Africa. Povestea femeii a impresionat multa lume, iar in martie cand medicii au anuntat ca tanara are nevoie de ingriji speciale, autoritatile au intervenit, trasportand-o in Maroc, unde a si nascut.

Citeste si: Factori care iti cresc sansele de a deveni mamica de gemeni sau multipleti

Initial se stia ca Harima va naste 7 copii, atat au reusit sa vada medicii in timpul ultrasunetelor din timpul sarcinii. Iar la nastere, care a fost prin cezariana, echipa medicala a descoperit ca sunt, de fapt, 9 copii.

„Nou-nascutii (cinci fete si patru baieti) si mama sunt cu totii bine”, a declarat ministrul Sanatatii din Mali, Fanta Siby, intr-un comunicat.

Proaspata mamica va reveni acasa in cateva saptamani.

Cazurile de nonupleti sunt extraordinar de rare și deseori, unii dintre copii nu supravietuiesc. Ultimele cazuri de nonupleti au fost inregistrate in anul 1971 in Australia, si in 1999 in Malaezia, dar niciunul dintre copii nu a supravietuit mai mult de cateva zile, potrivit BBC.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri de multipleti este cel al Nadyei Suleman, mama de octupleti, care au fost conceputi prin FIV, au crescut si au acum 12 ani.

Citeste si: 1, 2, 3, asa devii mama de 6 copii in 6 ani!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here