Caz de violenta intre copii: Baiat lovit cu pumnii si picioarele de un adolescent

Politistii din Cugir, judetul Alba, ancheteaza un caz de violenta intre copii, dupa aparitia unor imagini extrem de violente, in care se vede cum un baiat este lovit cu putere cu picioarele si palmele de un adolescent.

Citeste si O furie neexprimata de parinte este exprimata de copil

Politistii din Cugir s-au autosesizat din si fac cercetari in cazul unui nou caz de agresiune, dupa aparitia, pe Facebook, a unui film in care se vede cum un baiat striga de durere, in timp ce este lovit cu picioarele in spate, cu palmele peste cap si apoi este impins de pe o panta aflata foarte aproape de malul raului, de catre un alt baiat.

„Este vorba de un minor de 13 ani, care a fost agresat fizic de catre un alt minor de 16 ani. Din cercetari a rezultat faptul ca agresiunea a avut loc ca urmare a unei neintelegeri verbale si spontane, intrucat cei doi minori nu aveau nicio relatie de prietenie. Parintii minorului agresat s-au prezentat la sediul Politiei Cugir si au fost audiati. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea starii de fapt”, a declarat Ionela Popa, purtator de cuvant al IPJ Alba.

Este a doua ancheta privind agresiuni intre adolescenti deschisa de politistii din Cugir, in ultimele zile. Un caz similar a fost semnalat marti, dupa ce un baiat a fost trantit la pamant, pe strada, si lovit cu picioarele de o fata in timp ce alti copii radeau si filmau.

Sursa: Mediafax

Citeste si Un parinte din doi crede ca lovirea copilului e pentru binele…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here