Cartea lui Horia Tecau publicata in engleza pentru copiii de la US Open

Cartea lui Horia Tecau „Life is like a tennis game” a fost lansata in cadrul editiei 2018 a evenimentului Arthur Ashe Kids’ Day, reunind manifestari dedicate copiilor pasionati de tenis, in deschiderea US Open Grand Slam, la New York, arata un comunicat remis MEDIAFAX.

Varianta in limba engleza a cartii „Viata in ritm de tenis”, aparuta la Curtea Veche Publishing, este prima carte pentru copii scrisa de un jucator de tenis din Romania. Horia Tecau le povesteste celor mici ce inseamna sa ai o pasiune, ce inseamna sa cazi, sa te ridici, sa ai incredere in propriile forte si cu perseverenta sa mergi mai departe. Copiii afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, inotul, cum a descoperit tenisul si a castigat primul campionat national, cine au fost antrenorii sai, cum a fost experienta primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului. Volumul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani, care descopera in carte si mici exercitiii prin care au ocazia sa isi scrie propria poveste despre pasiuni si reusite, explica editorii.

Vezi si Povestea familiei vizitate de Horia Tecau, Ambasador National pentru UNICEF in Romania

Tenismenul roman s-a declarat „fericit sa impartasesc ce am invatat despre disciplina, respect, spirit de echipa, gestionarea infrangerilor, curaj, incredere in sine, si multe altele prin ceea ce am trait in tenis”.

Horia Tecau a primit anul trecut unul dintre cele mai pretioase distinctii ale carierei, premiul „Arthur Ashe” pentru eforturi umanitare, acordat la nivel mondial de catre Association of Tennis Professionals. Sportivul a fost creditat astfel pentru implicarea in actiunile caritabile pe care le sustine in Romania in domeniul educatiei, printre care si donatiile de carte organizate de Asociatia Curtea Veche in scopul promovarii lecturii in medii defavorizate.

Sursa: Mediafax

Vezi si Horia Tecau a vazut cum echipa comunitara si tehnologia sprijina copiii in fiecare zi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here