Capcanele dietelor, de dr. Laura Ene

Laura Ene este medic primar in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, cu o experienta de 15 ani in acest domeniu. A ajutat peste 10.000 de pacienti sa invete sa manance sanatos, sa-si schimbe stilul de viata, sa slabeasca si sa se mentina in forma dorita. Acum a ales sa le impartaseasca cititorilor experienta ei si cazurile pe care le-a intalnit in cabinetul medical. A scris o carte despre capcanele dietelor, fiind cea mai noua revelatie din domeniul cartilor de nutritie si stil de viata sanatos.

Cartea, aparuta la Editura All, este conceputa ca o calatorie antrenanta printre informatii-cheie, strategii de slabit si mentinere care functioneaza cu adevarat, exercitii si teme practice, plus o multitudine de trucuri si secrete din lumea nutritionistilor. Se adreseaza deopotriva si celor care nu au probleme cu greutatea in exces, dar se straduiesc sa se mentina in forma actuala. Cei care au atins numarul optim de kilograme, dar nu sunt multumiti de energia cu care intampina fiecare zi, vor gasi motivatia sa apese butonul Restart si sa isi regaseasca vitalitatea. Cititorii vor observa ca relatia buna cu propriul corpul, cu emotiile si cu gandurile este unul dintre laitmotivele acestei carti, care are astfel toate sansele sa le devina o prietena de nadejde.

Volumul Capcanele dietelor. Dieta pe viata sau stil de viata?, semnat de dr. Laura Ene, poate fi comandat in avans cu o reducere de 34%, la pretul special de 19,90 lei. Comenzile care depasesc 50 de lei beneficiaza de transport gratuit prin posta sau prin curier. Aceasta oferta este valabila exclusiv in perioada campaniei, in librariile online www.all.ro si www.medlibris.ro. Livrarea se va face incepand cu data de 25 mai 2018, iar toate exemplarele vor avea autograful autoarei.

Vezi si Raspunsul specialistului: Cum ar trebui sa arate meniul unui copil cu imunitate scazuta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here