Cameron Diaz, mamă la 47 de ani: ”Singura presiune pe care o am este că trebuie să trăiesc cumva până la 107 ani”

Sursa foto: Cameron Diaz, Instagram

În ultimul deceniu putem spune că s-a schimbat mult mentalitatea multora despre maternitate. Numărul femeilor care devin mame pentru prima dată mame până la vârsta de 30 de ani este în scădere și crește numărul femeilor care devin mame după 40 de ani.

Cameron Diaz este una dintre acele femei care a devenit mama după 40 de ani. Cunoscuta actriță (care este în prezent și o femeie de afaceri de succes), are acum 48 de ani și a devenit mama, anul trecut, când avea 47 de ani.

Poți citi mai multe aici.

Într-unul din episoadele serialului ”No Filter” de pe Youtube, cu Naomi Campbell, Cameron spune despre cum este să devii mamă mult după 40 de ani, scrie mother.ly.

„Mulți oameni fac lucrurile fix invers decât mine: se căsătoresc, îți întemeiază o familie atunci când sunt foarte tineri. Eu fac acest lucru cumva în a doua jumătate a vieții mele”, spune actrița.

Și în această a doua jumătate a vieții se simte mult mai fericită, alături de fiica Raddix și soțul Benji Madden, explică ea. Cameron este conștientă că a avea un copil la 47 de ani este o experiență diferită de a avea unul, spre exemplu, la 27 de ani, pentru că alți părinți la vârsta asta își trimit deja copiii la colegiu sau la facultate.

”Singura presiune pe care o am este că trebuie să trăiesc cumva până la 107 ani”  a spus actrița râzând. Decizia de a deveni mama la o vârstă înaintată este o alegere foarte asumată și trebuie să ”lucrezi din greu astfel ca lucrurile să funcționeze” a explicat vedeta.

Întrebată de Naomi Cambell dacă se gândește Cameron Diaz să revină pe marile ecrane, să fie din nou actriță, aceasta a spus că ”acum mă simt împlinită. Nu spun ”nu” niciodată la nimic, dar acum sunt împăcată cu felul în care decurg lucrurile în viața mea. Nu am mai filmat în vreun film din 2014, sunt 7 ani de atunci, dar sunt în regulă așa.” a spus Cameron.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here