Botezul fiului printului Harry al Marii Britanii, programat pe 6 iulie

Botezul fiului printului Harry al Marii Britanii, Archie, care s-a nascut pe 6 mai, ar fi programat pe 6 iulie, in capela privata de la castelul Windsor, iar imagini de la eveniment vor fi facute publice ulterior.

Citeste si Printul William si-ar sustine copiii daca acestia ar fi gay

Informatia a fost facuta publica de revista People, care citeaza o sursa apropiata familiei printului Harry. Pana in prezent, micul Archie Harrison Mountbatten-Windsor nu a parasit oficial Frogmore Cottage, resedinta printului Harry si a ducesei Meghan de Sussex.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a nascut intr-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea stranepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al saptelea in ordinea succesiunii la tron.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle, in varsta de 37 de ani, s-au casatorit pe 19 mai 2018, dupa o relatie de doi ani. Ceremonia de nunta, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionanta, traditionala, presarata cu elemente moderne, care s-a desfasurat sub privirile lumii intregi.

Sursa: Mediafax

Citeste si Urari intre taticii printi, William catre Harry: ,,Bine ai venit in…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here