Bebelus in stare grava dupa ce mama l-a aruncat intr-o latrina

Un bebelus este in stare grava dupa ce mama l-a aruncat intr-o latrina. Copilul a fost dus in stare grava la spitalul de Pediatrie din orasul Galati, iar mama este anchetata de politisti.

Vezi si Mama acuzata ca si-a omorat bebelusul si l-a aruncat intr-un parc

Incidentul s-a produs in satul Baleni, din judetul Galati, iar politistii au stabilit, dupa primele cercetari, ca nou-nascutul ar fi fost aruncat in latrina chiar de mama sa, o femeie de 33 de ani.

Copilul a fost salvat si transportat in stare grava la spitalul de Pediatrie din Galati, unde este internat la Terapie Intensiva.

„A fost un apel la 112. Un barbat a anuntat ca a auzit scancete de copil dintr-un wc din spatele locuintei. La fata locului s-au dus politistii, un echipaj de pompieri si o echipa SMURD. Copilul a fost resuscitat la fata locului, apoi a fost dus la spital. Mama are 33 de ani, se pare ca ea l-a aruncat in latrina. S-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala a nou nascutului de catre mama”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin.

Starea micutului este critica, iar daca va supravietui, bebelusul va fi luat de la mama sa si dus intr-un centru de plasament. Copilul mai are inca noua frati, toti aflati in grija statului.

„Mama mai are noua copii, toti sunt in sistem, in grija noastra. Si nou-nascutul va ajunge in grija statului. Copiii au fost luati de langa mama, motivul fiind neglijenta. Este o familie cu multi copii, toti in grija statului, mama traieste cu un concubin”, a declarat directorul adjunct al Directiei pentru Protectia Copilului Galati, Ciprian Groza.

Citeste si Bebelus de sase zile, gasit mort intr-o fantana

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here