Bebelus gasit mort, politistii maramureseni o cauta pe mama

Politistii din Maramures au declansat o ancheta, miercuri seara, si o cauta pe mama unui bebelus, dupa ce cadavrul micutului a fost descoperit intr-o punga in albia raului Ranca, din localitatea Poienile de sub Munte, judetul Maramures.

Citeste si: Adolescenti acuzati de tripla crima, arestati preventiv

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetene Maramures, Florina Metes, a declarat ca a fost constituita echipa complexa de cercetare sub coordonarea unui procuror.

”In legatura cu cadavrul unui nou-nascut, gasit in albia raului Ranca din Poienile de sub Munte, a fost constituita echipa complexa de cercetare si, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, se desfasoara cercetari pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat”, a spus Florina Metes.

Surse judiciare au declarat corespondentului ca nou-nascutul a fost gasit intr-o punga de plastic langa rau, necropsia indicand faptul ca s-a nascut viu, dupa care a decedat.

”Este cautata mama nou-nascutului, cercetarile vizeaza savarsirea infractiunii de pruncucidere”, au mai adaugat sursele citate.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Eleva batuta pe strada. Mai multe persoane au filmat, dar nimeni nu a intervenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here