Bebelus de sase zile, gasit mort intr-o fantana

Politia Braila a inceput o ancheta dupa ce un bebelus de sase zile a fost gasit intr-o fantana din comuna braileana Baraganul. Anchetatorii iau in calcul inclusiv varianta ca mama bebelusului sa-l fi aruncat in fantana din cauza unei depresii postnatale. Cercetarile sunt in curs, iar Politia a deschis un dosar penal pentru omor.

Anchetatorii incearca sa afle cine si de ce a aruncat bebelusul in fantana, printre suspecti aflandu-se si mama.

Vezi si Politista care si-a impuscat mortal mama, apoi s-a sinucis, suferea de o depresie postnatala nediagnosticata

In functie de rezultatele anchetei, incadrarea poate fi modificata, anunta politistii.

”Bebelusul a fost gasit decedat in fantana. Mama a anuntat disparitia copilului miercuri in jurul orei 21.00 la numarul unic de urgenta 112. Ulterior, tot mama a anuntat ca bebelusul este in fantana. A fost luat de acolo si acum se asteapta rezultatele necropsiei. Cazul este anchetat, s-a deschis dosar penal pentru omor, dar, probabil, se va schimba incadrarea in functie de rezultatele cercetarilor”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentantii IPJ Braila.

Mama bebelusului mai are si alti copii, iar anchetatorii iau in calcul si varianta ca femeia sa se afle in depresie postnatala. Pentru a confirma sau infirma aceasta pista, politistii vor apela la un medic specialist.

Sursa: Mediafax

Vezi si Asistenta medicala din Marea Britanie, arestata pentru uciderea mai multor bebelusi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here