Barbatul de 63 de ani, care a lasat insarcinata o adolescenta, a fost retinut

Barbatul de 63 de ani, care a lasat insarcinata o adolescenta, a fost retinut. Acesta era din comuna Negomir, jud. Gorj si a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 13 ani, in urma carora copila a ramas insarcinata. El a fost retinut, marti noaptea, pentru 24 de ore. Surse judiciare au declarat ca barbatul si-a recunoscut fapta.

Vezi si O fata de 13 ani, insarcinata cu un vecin de 63 de ani

Barbatul acuzat ca ar fi profitat de copila de 13 ani, in luna ianuarie, va fi prezentat, astazi, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Surse judiciare sustin ca batranul ar fi recunoscut in fata anchetatorilor ca ar fi intretinut relatii sexuale cu fata, insa ar fi precizat ca aceasta si-ar fi dat consimtamantul.

Bunica fetitei, din comuna Negomir, a fost cea care a depus plangere impotriva barbatului care ar fi intretinut relatii sexuale cu nepoata sa, in urma carora copila a ramas insarcinata

„Barbatul de 63 de ani, din Negomir, banuit de savarsirea infractiunii de act sexual cu minor, a fost retinut de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj”, a declarat Corina Scurtu, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Cazul a intrat si in atentia Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Gorj. Medicii au descoperit ca fata este insarcinata in cinci luni.

Citeste si Atac armat la o scoala din Colorado. Un mort si sapte raniti

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here