Barbat care incerca sa acosteze eleve la o scoala gimnaziala, retinut

Un barbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care incerca sa acosteze eleve de la o scoala gimnaziala din oras, a fost retinut, marti, dosarul fiind deschis dupa ce o invatatoare a postat informatii pe o retea de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, marti, barbatul urmeaza sa fie prezentat in fata instantei in vederea dispunerii unei masuri preventive.

”Politistii clujeni au finalizat cercetarile in cazul unui barbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, si au inceput urmarirea penala fata de acesta sub apectul comiterii a doua infractiuni, corupere sexuala impotriva minorilor si ultraj contra bunelor moravuri. Au dispus fata de acesta masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca la expirarea retinerii, barbatul sa fie prezentat in fata unui judecator de drepturi si libertati in vederea dispunerii unei masuri preventive. In spatiul public au aparut informatii referitoare la faptul ca un barbat ar fi acostat eleve din cadrul unei scoli gimnaziale dintr-un cartier clujean”, se arata in documentul citat.

Vezi si Barbat acuzat ca a abuzat sexual de cei trei copii ai sai

Cercetarile politistilor au pornit dupa ce o invatatoare de la Scoala ”Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca a postat pe o retea de socializare informatii despre un barbat care acosta eleve si i-a fotografiat masina, apoi a trimis pozele la Politie.

”Atentie parinti. Vreau sa va aduc la cunostinta un incident petrecut langa scoala unde ne desfasuram semi-internatul. Joi si vineri dimineata (19 – 20 aprilie – n.a.) un individ parcat intr-o masina pe trotuarul de langa scoala, a abordat doua fetite (una din clasa noastra, iar cealalta din alta clasa a IV-a). Si-a coborat pantalonii si le-a intrebat daca vor sa-l insoteasca. Azi am reusit sa il identificam. L-am abordat, am pozat masina si pe el. Am anuntat Politia, care a spus ca va pune masina sub urmarire”, se arata in postarea invatatoarei.

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here