Barbat acuzat ca si-a violat baiatul de 8 ani

Un barbat din Dambovita a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca si-a violat baiatul in varsta de 8 ani, nascut dupa ce barbatul a intretinut relatii sexuale cu sora sa.

Vezi si Ancheta dupa ce un elev a fost agresat in curtea scolii

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pucioasa, au documentat activitatea infractionala a unui barbat, de 34 de ani, din Priboiu, banuit de viol.

Din cercetari a reiesit, potrivit Politiei Dambovita, ca, in perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrangere si profitand de imposibilitatea partii vatamate de a se apara sau de a-si exprima vointa, barbatul ar fi obligat un minor, in varsta de 8 ani, sa intretina raporturi sexuale cu el.

Avand in vedere faptul ca exista suspiciunea rezonabila ca, in perioada 2004-2005, barbatul a intretinut relatii sexuale cu sora sa, a fost dispusa o expertiza genetica judiciara.

”Potrivit raportului de expertiza genetica judiciara, intocmit de Institutul National de Criminalistica-Serviciul Biocriminalistica din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza ca barbatul este tatal biologic al persoanei vatamate”, arata sursa citata.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pucioasa cu propunere de arestare preventiva.

De asemenea, politistii specializati in investigatii criminale au descins la locuinta barbatului si au ridicat mijloace materiale de proba.

Citeste si Solutie inedita, in premiera nationala, pentru salvarea unui baietel de 12 ani

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here