Barbat acuzat ca acosta copii intr-un cartier din Buzau, prins de Politie

O femeie din Buzau a postat, miercuri, pe un site de socializare ca un barbat ar acosta copii in zona cartierului Dorobanti, aceasta oferind si semnalmentele presupusului pedofil. Politia s-a autosesizat, a deschis o ancheta si l-a prins.

Femeia din Buzau a postat, miercuri, pe o retea de socializare, un mesaj prin care avertizeaza celelalte mamici din cartierul Dorobanti ca in zona s-ar afla un pedofil si a dat si semnalmentele individului.

Vezi si Un barbat a fost condamnat definitiv dupa ce a infectat cu HIV o fetita

”Fetele care aveti copii, aveti grija de ei ca in minunatul nostru cartier Dorobanti se afla un pedofil! Este blondut, 1,70, si o alunita in barba! Sper sa-l descoperim si sa ajunga unde trebuie inainte sa faca rau! Ii plac si fetitele si baietii”, scrie femeia.

Potrivit acesteia, barbatul s-ar fi “legat” de copilul ei. “Din pacate s-a legat de baiatul meu! Era curios sa-i vada abdomenul si chilotii”, a spus femeia.

Barbatul acuzat ca acosta copii in zona cartierului Dorobanti din Buzau este un kinetoterapeut in varsta de 25 de ani. Acesta a fost prins, miercuri seara, si-a recunoscut fapta si a fost dus la audieri.

Andrei Ioan Pavel a fost condus la sediul IPJ Buzau, pentru cercetari. Acesta nu are antecedente si nu este cunoscut cu afectiuni psihice, insa va fi realizata si o expertiza medicala de specialitate.

Vezi si Barbat care incerca sa acosteze eleve la o scoala gimnaziala, retinut

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here