Barbat acuzat ca a dat droguri unor copile, arestat

Un barbat de 36 de ani din Timisoara a fost arestat in urma unor perchezitii efectuate de DIICOT, acesta fiind acuzat ca a participat la o petrecere unde le-a dat droguri unor fete, iar una dintre ele, minora, din cauza starii in care se afla a cazut de la etaj, ranindu-se grav.

Citeste si: Debutul varstei de consum a drogurilor e de 13 ani

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul General al Politiei Romane, barbatul de 36 de ani, banuit de trafic de droguri de mare risc, a fost retinut pentru 24 de ore.

In urma unei perchezitii efectuate la domiciliul acestuia, din municipiul Timisoara, au fost descoperite si ridicate 83 de comprimate ecstasy, o cutie metalica cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum si un grinder care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis. „Barbatul este banuit ca ar fi participat la o petrecere privata ce a avut loc in apartamentul a doua tinere, de 24 si 28 de ani, de pe raza municipiului Timisoara. La aceasta petrecere au mai participat si doua minore, prilej cu care s-ar fi consumat bauturi alcoolice si droguri. In urma audierilor si cercetarilor efectuate, au rezultat indicii ca barbatul le-ar fi oferit cocaina si amfetamina pentru consum celor patru fete, iar una dintre cele doua minore, fiind sub influenta drogurilor, a cazut de la etajul 2 al imobilului, ranindu-se grav”, se arata in comunicatul IGPR.

In urma perchezitiilor efectuate au fost puse in executare si doua mandate de aducere pentru cele doua fete, de 24 si 28 de ani, care au fost conduse la sediul DIICOT – S.T. Timisoara pentru audieri. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si apoi prezentat Tribunalului Timis care a dispus masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: In judetul Timis se drogheaza si copii de 11 ani

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here