Baietel de 3 ani cu coloana rupta in urma unui accident de masina

O fetita in varsta de noua ani si un barbat, care era in direct pe Facebook, au murit in urma unui accident petrecut pe drumul care leaga Timisoara de Moravita, in judetul Timis, in care au fost implicate doua masini si un tractor. Baietelul de trei ani, aflat in masina in care a intrat tanarul care era live pe Facebook, are coloana rupta. Soferul masinii, un tanar de 31 de ani, a lovit din spate un tractor si a ricosat intr-o masina care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

Vezi si Un copil de doi ani, la spital dupa ce a cazut de la etaj

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca un baietel de trei ani, aflat in masina in care tanarul care era live pe Facebook a intrat, are coloana rupta, dar si splina sparta, precum si traumatisme craniene, fiind operat de urgenta imediat ce a ajuns in unitatea medicala.

“Copilul are splina sparta, coloana rupta si traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucatile din splina sparte. Este in coma indusa, pentru ca nu ar suporta durerea“, a afirmat Mihai Gafencu.

Urmeaza ca baiatul sa fie supus mai multor investigatii medicale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, in autoturismul care circula regulamentar se mai aflau parintii fetei, tatal de 40 de ani, aflat la volanul masinii, mama de 39 de ani, o tanara de 27 de ani, baietelul de trei ani si sora lui, de 9 ani. Cei trei adulti au fost transportati la Spitalul Judetean Timisoara, starea lor de sanatate nefiind grava.

Conform politistilor timiseni, baietelul de trei ani era in scaun special, insa fata de noua ani care a murit nu purta centura de siguranta.

Pe de alta parte, Florin Muntean, tanarul in varsta de 31 de ani, din Oravita, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteza. Pe pagina sa de Facebook, tanarul s-a filmat si a transmis live de mai multe ori in timp ce conducea chiar si cu 220 km/h.

Vezi si Un copil de 4 ani si jumatate, aflat la volanul unei masini, a accidentat un muncitor

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here