Baiatul de 10 ani care a incercat sa se spanzure ca sa nu mearga la scoala a murit

Un copil de 10 ani, din localitatea Zizin, judetul Brasov, care a incercat sa se spanzure in locuinta sa, dupa ce bunica l-a trimis la scoala, a murit dupa cinci zile, la Spitalul de Copii din Brasov, unde fusese tinut in viata cu ajutorul aparatelor.

Vezi si: Un adolescent de 17 ani din Brasov s-a sinucis dupa o cearta cu parintii

Surse medicale au declarat ca baietelul de 10 ani, care luni a fost gasit spanzurat in locuinta, a murit, sambata dimineata, dupa un stop cardio-respirator.

Baiatul a incercat sa-si ia viata luni, dupa ce bunica l-a trimis la scoala. Femeia le-a spus anchetatorilor ca a iesit cateva minute din casa, pana la un magazin in zona, iar in acest timp, copilul a vrut sa se spanzure intr-o anexa a casei in care locuia cu familia sa, ca sa o pedepseasca pentru ca i-a cerut sa se pregateasca sa mearga la scoala.

Copilul a fost gasit de bunica la scurt timp, iar echipa de salvare ajunsa la fata locului au reusit sa il resusciteze pe baiat, apoi l-au transportat la Spital de Copii din Brasov, unde, timp de cinci zile, a fost conectat la aparate, la Terapie Intensiva.

Sursa: Mediafax

Citeste si: O adolescenta de 13 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Targoviste

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here