Ateliere de creatie si dezvoltare personala pentru copii si tineri au loc la ARCUB

Ateliere de creatie si dezvoltare personala pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, la care accesul este gratuit, au loc la ARCUB, in Bucuresti, in perioada 17 – 21 decembrie.

Intalnirile au loc in intervalul orar 14.00 – 18.00, la sediul ARCUB, cei care se inscriu avand ocazia „sa se bucure de atmosfera sarbatorilor de iarna si sa devina creatori de frumos, impartasind cu cei dragi entuziasmul momentului”, spun organizatorii.

Citeste si:  Lemnul, ca materie prima pentru jucarii

Programul are doua directii, cuprinzand atat ateliere de creatie dedicate mestesugului si lucrului manual, in cadrul carora copiii vor avea ocazia sa conceapa mici obiecte de artizanat, cat si atelierele ludice ce vor include activitati cu animatori, jocuri diverse moderate de actori.

Programul evenimentului debuteaza cu atelierul Felinare din borcane (5 – 12 ani), pe 17 decembrie, intre orele 14.00 – 15.45.

La incheierea atelierelor, se va organiza o sesiune de fotografie, cu accesorii specifice de Craciun sau cu decoratiunile realizate de copii, precum si o expozitie de obiecte si picturi realizate de participanti.

Atelierele au ca scop folosirea utila a timpului liber de tineri si deprinderea acestora cu abilitati manuale si cu tehnici care, cu timpul, pot fi uitate. Impletirea caracterului educativ cu divertismentul constituie punctele de atractie ale evenimentului, fiind, totodata, o garantie a reusitei acestuia. Intrarea este libera.

Tot in cadrul evenimentului „Atelierul magic al lui Mos Craciun” este programata, pe 21 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Mare a ARCUB, reprezentatia Teatrului „Ion Creanga” din Bucuresti „Romania dodoloata”. Din distributie fac parte actorii Paul Cimpoieru, Silviu Man, Ionel Barac, Silviu Oltean, Beatrice Rubica, Daniela Niculae, Veronica Stoian, Axel Moustache, Oleg Apostol, Maria Radu, Ana Odagiu si Monica Odagiu.

Mai multe detalii despre ateliere se gasesc pe site-ul ARCUB.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here