Atac armat la o scoala din Colorado. Un mort si sapte raniti

Un atac armat la o scoala din Colorado s-a soldat cu un mort si sapte raniti. Doi elevi au deschis focul intr-o scoala din Highlands Ranch, statul american Colorado, au anuntat autoritatile, care au precizat ca cei doi suspecti au fost arestati, informeaza site-ul postului ABC News.

Vezi si O fata de 13 ani, insarcinata cu un vecin de 63 de ani

Incidentul s-a petrecut ieri dupa-amiaza la o scoala de stiinte si tehnologie din Highlands Ranch, o comunitate aflata la aproximativ 40 de kilometri sud de Denver.

Anchetatorii au mai comunicat ca unul dintre suspecti este adult, iar al doilea este minor, si amandoi studiaza la scoala atacata, a declarat Anthony Spurlock, seriful comitatului Douglas. Seriful a precizat ca cei doi nu erau cunoscuti autoritatilor de aplicare a legii.

Oficialii americani au refuzat sa comenteze asupra posibilelor motive ale atacatorilor, precizand ca o ancheta a fost initiata in acest caz.

Atacul armat s-a produs la mai putin de o luna dupa comemorarea a 20 de ani de la masacrul din Liceul Columbine, in Littleton, la aproximativ 8 kilometri de scoala din Highlands Ranch. In 1999, doi elevi de la Liceul Columbine au impuscat mortal 13 persoane, dupa care s-au sinucis.

Vezi si Prezenta stafilococului auriu in cazul a doi copii nascuti la Maternitatea Giulesti, confirmata

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here