Angajat al MAI, acuzat ca a batut un adolescent in Ploiesti

Este ancheta in Prahova dupa ce un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), din Prahova, a fost acuzat de tatal unui adolescent de 14 ani ca i-ar fi lovit fiul. Motivul bataii ar fi ca baiatul s-ar fi intalnit cu fiica agresorului.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca angajatul MAI, care nu este politist, este acuzat de un parinte ca i-ar fi lovit fiul, in varsta de 14 ani, l-ar fi strans de gat si l-ar fi trantit la pamant.

Vezi si Un copil de 7 ani a fost umilit si batut de alti cinci copii

Incidentul s-a petrecut in cartierul Mihai Bravu din Ploiesti, duminica seara, dupa ce adolescentul s-ar fi intalnit cu fiica angajatului MAI. Luni, adolescentul a fost dus la Serviciul de Medicina legala, sustin sursele citate, unde a si obtinut certificat, iar parintele a depus plangere, fiind demarate cercetari pentru loviri sau alte violente. Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, marti, ca Politia Prahova “a demarat cercetari intr-o cauza in care este reclamat un cadru al MAI”.

“Politia Prahova dezaproba astfel de comportamente si asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru lamurirea cazului si pentru aplicarea legii”, a declarat Brezeanu.

Surse judiciare au declarat ca angajatul MAI este ofiter in cadrul Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI). Barbatul lucreaza in SIPI de peste 2 ani, iar pana atunci a fost angajat al Inspectoratului de Politie al judetului Prahova.

Cauza urmeaza sa fie declinata catre Parchetul Militar Prahova, deoarece politistii prahoveni nu au competenta sa il audieze pe ofiterul care l-a agresat pe adolescent.

Sursa: Mediafax

Citeste si Patru copii din Dambovita, batuti de tata, infometati si nespalati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here