Anchete la Vaslui, dupa ce doua fete s-au batut in curtea Liceului din Puiesti

Anchete la Vaslui, dupa ce doua fete au fost filmate de colegi in timp ce se bateau in curtea Liceului Tehnologic din comuna Puiesti. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) spun ca vor analiza imaginile dupa ce acestea au fost postate pe facebook. Si politistii fac ancheta in acest caz.

Vezi si Anchete la Suceava dupa ce o mama si bebelusul ei au murit la Spitalul din Radauti

Elevele de 14 ani, de la Liceul Tehnologic Puiesti au fost filmate de colegi in timp ce se bateau in curtea scolii. Imaginile au fost postate pe Facebook de un coleg, care a spus ca bataia a avut loc vineri dupa-amiaza, in curtea liceului vasluian.

In imagini se observa cum o eleva isi loveste o colega cu pumnii si picioarele, iar la un moment dat, o alta eleva incearca sa intervina pentru a le desparti, fara succes. Agresoarea o loveste in continuare pe victima, desi aceasta era cazuta la pamant si pare ca a lesinat in urma loviturilor primite.

Citeste si Trei eleve s-au batut in sala de clasa a liceului

Reprezentantii ISJ Vaslui sustin ca nu au fost anuntati despre incident, dar vor analiza imaginile de pe facebook.

„Nu stiu despre ce este vorba, nu am fost inca sesizati. Trebuie sa ma interesez si vom vedea despre ce a fost vorba acolo”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ana Botan, inspectorul-sef adjunct al ISJ Vaslui.

La randul lor, si reprezentantii Politiei Vaslui fac o ancheta.

„Am vazut si eu imaginile in aceasta dimineata (sambata – n.r.). Voi lua legatura cu colegii de acolo, vom cerceta situatia si vor fi luate masurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Citeste despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here