Ancheta la o scoala dupa ce un profesor a publicat imagini din vestiarul fetelor

O ancheta a inceput la o scoala generala din Constanta, unde un profesor de muzica este acuzat ca a postat pe Facebook imagini din vestiarul fetelor, in timp ce acestea se schimbau. Plangerea a fost facuta chiar de conducerea unitatii de invatamant.

Vezi si Elev cu multiple plagi taiate, dupa un accident la scoala

Potrivit IPJ Constanta, plangerea a fost facuta din partea conducerii Scolii generale Nr 39 ”Nicolae Tonitza”.

„Am fost informati ca un cadru didactic titular ar fi intrat in posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale scolii, cu eleve ce se pregateau pentru ora de educatie fizica, iar ulterior le-ar fi postat pe o retea de socializare”, au spus reprezentantii IPJ Constanta.

Potrivit sursei citate, cel incriminat ar fi profesorul de muzica, un barbat in varsta de 34 de ani, iar fetele care apar in imaginile postate pe Facebook ar fi eleve de clasa a 7-a, cu varste de 13 si 14 ani.

Incidentul ar fi avut loc in data de 5 octombrie, iar postarea, care a fost facuta pe pagina personala de Facebook, a fost ulterior stearsa, au afirmat sursele citate.

Politistii fac cercetari pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei si luarea masurilor legale in consecinta. Intrucat profesorul este si calugar, Arhiepiscopia Tomisului precizeaza ca acesta nu mai poate sluji.

„Urmare a celor intamplate, calugarul diacon Calinic nu mai slujeste in Arhiepiscopia Tomisului”, au declarat reprezentantii Arhiepiscopiei Tomisului.

Ei au precizat ca barbatul era apreciat pentru „activitatea lui muzicala frumoasa”.

„Daca vor aparea date noi, poate fi deferit consistoriului monahal. Deocamdata si noi suntem surprinsi. Era apreciat pentru activitatea lui muzicala frumoasa. Nu se astepta nimeni la asemenea fapta”, au aratat reprezentantii Arhiepiscopiei Tomisului.

Vezi si Barbat acuzat ca si-a violat baiatul de 8 ani

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here