Ancheta la Centrul de plasament Peris, unde doi minori ar fi fost violati de colegii mai mari

Cinci minori de la Centrul de plasament din localitatea Peris au fost audiati de catre politisti, miercuri noaptea, acestia fiind anchetati pentru fapte precum viol, instigare si complicitate la viol, victimele fiind alti doi minori din institutie, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Vezi si Ancheta dupa ce doi baieti ar fi intretinut relatii sexuale in curtea scolii

Politistii din Snagov au audiat, in cursul noptii de miercuri spre joi, cinci minori din Centrul de Plasament din localitatea Peris, acestia fiind suspecti de savarsirea infractiunilor de viol, instigare si complicitate la viol. Ancheta este continuata de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Potrivit acestora, victimele ar fi doi minori, tot din centrul de plasament.

„Au fost niste copii agresati sexual, sunt niste cercetari in cauza. Agresiunile au avut loc exact in Centrul de la Peris. Agresorii sunt alti copii, adolescenti un pic mai mari decat victimele din centru. Nu pot spune mai multe deocamdata, se va merge la parchet”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul unuia dintre copiii agresati, Alexandru Enache.

De asemenea, directoarea institutiei nu a fost audiata, in acest moment neavand nicio calitate, au precizat surse apropiate anchetei, care mai au subliniat ca ea ar fi stiut de abuzuri, dar ar fi incercat sa musamalizeze faptele. Ulterior, cineva din interiorul institutiei a facut un denunt. Agresiunile ar fi avut loc in urma cu doua saptamani, pe perioada a cateva zile.

Sursa: Mediafax

Vezi si Ancheta dupa ce un elev a fost agresat in curtea scolii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here