Ancheta in cazul a doi copii care canta intr-un videoclip electoral pro-PSD

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Maramures s-a autosesizat dupa aparitia unui videoclip pro-PSD in care canta doi copii si verifica daca a existat acordul parintilor. Practic, s-a declansat o ancheta, urmand ca situatia sa fie evaluata si se va stabili daca celor doi minori le-au fost incalcate drepturile, informeaza purtatorul de cuvant al DGASPC Maramures, Adrian Mandru.

Citeste si Trei scoli din Capitala au solicitat suspendarea cursurilor pentru organizarea alegerilor

„DGASPC Maramures s-a autosesizat in urma aparitiei in spatiul public a unui videoclip in care apar doi copii, minori, ca interpreti. Acestia au fost identificati, fiind vorba despre doi frati din Baia Mare. Incercam sa luam legatura cu parintii pentru a vedea daca au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situatia si se va stabili daca au fost incalcate drepturile copiilor”, a spus Mandru.

Videoclipul ar fi fost filmat in incinta Muzeului Satului din Baia Mare. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a postat joi pe Facebook o melodie maramureseana, interpretata de doi copii.

„A mai aparut un cantec superb din Tara Maramuresului ! Despre PSD”, a scris Codrin Stefanescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, intr-un comentariu, el a precizat ca nu PSD a comandat cantecul.

„Superba melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii canta din tot sufletul. In toata tara”, a mai scris secretarul general al social-democratilor.

In cantecul „Hai Romani iesiti la vot”, doi copii interpreteaza o linie melodica specifica zonei Maramuresului, pe un text in care oamenii sunt indemnati sa voteze PSD.

„Frunza verde de bostan/Eu nu-i fac sluj lui Timmermans” si ”PSD-ul nu jigneste/El doar ca ne ocroteste/Gradinite, scoli si bani/Ca s-ajungem oameni mari/De la PSD invatam/Pe bunici sa-i ajutam/Pe bunici sa-i ajutam/Cu pensia lor marita/Viata e mai linistita”, sunt doar cateva dintre versurile cantecului pro-PSD.

Citeste si Iata ce invata, de fapt, copilul de la parinte

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here