Ancheta, dupa ce un elev a fost lovit cu mopul de supraveghetoarea caminului unde locuia

Politistii si reprezentantii unui liceu din Focsani fac anchete dupa ce un elev in varsta de 17 ani a fost lovit cu mopul de supraveghetoarea caminului unde locuia. Acesta a ajuns la spital.

Vezi si Seturi de igiena pentru copii. Cum poti sa ajuti copiii vulnerabili

Adolescentul este din Tecuci si locuieste la caminul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focsani. In timpul noptii, elevul ar fi fost lovit de mai multe ori peste mana si a avut nevoie de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean din Focsani.

Surse apropiate anchetei sustin ca supraveghetoarea caminului ar fi cea care l-a lovit pe elev cu un mop. Medicii au stabilit ca loviturile i-au provocat adolescentului un traumatism pe bratul stang.

„Conform fisei medicale, tanarul are traumatism brat stang prin agresiune, cu echimoze locale. A venit la Unitatea de Primiri Urgente, a primit ingrijiri medicale si apoi a plecat acasa”, a declarat purtatorul de cuvant a Spitalului Judetean Vrancea, Alina Cosma.

Reprezentantii Politiei Vrancea au declarat ca in aceasta cauza se fac cercetari pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

O ancheta este derulata si de conducerea unitatii de invatamant in interiorul careia s-a produs incidentul, urmand ca supraveghetaorea caminului sa fie chemata in fata
conducerii pentru a povesti ce s-a intamplat in caminul liceului. Rezultatele anchetei vor fi raportate Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea.

Citeste si Femeie cercetata dupa ce a nascut si si-a ingropat bebelusul

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here