Am fost la deschiderea Târgului BABY BOOM Show 2023, ediția de primăvară și iată ce ne-a plăcut!

Cel mai mare târg pentru copii si viitori parinti, BABY BOOM Show 2023 și-a deschis porțile pentru ediția de primăvară și te așteaptă în perioada 2-5 martie, la ROMEXPO. Superbebe.ro a fost la deschidere și îți povestește ce poți găsi la târg și de ce ar fi bine să mergi și tu. Intră aici să afli mai multe detalii.

La aceată ediție poți găsi multe branduri de produse și servicii pentru copii şi viitoare mămici, promoţii substanţiale la cărucioare, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, mobilier, gadgeturi foarte utile părinților atât în alimentaţia, transportul, cât şi în siguranţa celor mici. De asemenea, clinicile de stat vin alături de clinicile private cu super oferte la pachetele de naştere şi recoltare celule stem. Tot la târg poți participa la cursuri gratuite și poți câstiga premii. Iată ce ne-a atras nouă atenția.

Standul Centrul ProMama

”Centrul ProMama a fost înființat în 2013 și este un promotor în educația prenatală din România. Noi am adus și profesia de consultanți în lactație IBCLC și pregătim profesioniști din țara noastră, oferim și cursuri pre- și postnatale, despre naștere în filozofia Lamaze, alăptare, îngrijirea bebelușului, primul ajutor, kinetoterapie. În 2019 am lansat și un program- Magia Maternității, din burtică la pieptul mamei, punctul central fiind ora magică a nou-născutului, adică așezarea bebelușului în contact ”skin to skin” cu mama în prima oră după naștere și lăsarea lui în contact continuu până când el se cațără și inițiază primul supt (se atașează spontan la sân și începe să sugă). La Baby Boom am venit pentru că de curând am lansat programul ”Magia Maternității” și pentru părinți, este practic cel mai complex program pre- și postnatal din România și ne dorim ca părinții să înțeleagă, că pregătirea pentru naștere nu constă doar în achiziționa produse materiale, ci și în educație” declară Sorana Mureșan, fondatorul Centrului ProMama.

Stand Synevo

Suntem pentru prima dată la Baby Boom, am considerat că acum este momentul să venim și noi, mai ales că avem acest proiect și program de recoltare cu realitate virtuală, care este unic în România. Nimeni nu a mai creionat o astfel de experiență pentru copii. Proiectul de realitate virtuală a fost construit pe o cercetare care a durat doi ani, studiindu-se care este percepția copiilor. Această cercetare a fost desemnată câștigătoare în finala competiției ESOMAR pentru premiul Research Effectiveness, în care au fost înscrise peste 50 de proiecte din întreaga lume. În urma acestei cercetări s-a demonstrat că scade frica de ace cu 55%, iar 97% dintre copiii care au încercat realitatea virtuală au spus că vor să recolteze cu ajutorul acesteia, în detrimentul recoltării tradiționale, iar 40% dintre ei ar repeta experiența. Recoltarea cu realitatea virtuală poate fi folosită de la vârsta de șase ani în sus, este important ca cei mici să nu poarte ochelari. Sunt două filmulețe, unul în lumea acvatică și unul în spațiu, iar filmulețele sunt dezovltate pe pașii recoltării. La stand avem diverse promoții atât pentru viitoarele mămici, cât și pentru actualele mămici și pentru copii. Discount-urile se situează undeva între 10-15%, în funcție de campanie” declară Alexandra Moisescu, Director Comunicare Corporate Synevo România.

Stand FOLDO

”Foldo realizează mobilier sustenabil ecologic din carton, în principiu, dar folosim și alte materiale, ne străduim să folosim numai materialele eco. Suntem pentru prima dată, după pandemie la târg, am mai participat la alte ediții. Suntem de opt pe piață, iar anul acesta ne-am concentrat foarte mult pe camera copilului și am făcut mai multe obiecte (pătuțuri, sisteme de depozitare, balansoare, jucării etc). La stand aici veți găsi trei camere amenajate diferit, în funcție de vârsta copilului, cu mobilier ecologic reciclabil-sustenabil. Noutatea este că începând cu 1 iunie vom oferi un sistem de BuyBack, adică odată ce intri în ecosistemul FOLDO poți să dai mobilierul înapoi și primești un voucher, treci la următoarea cameră, în funcție de vârsta copilului. La târg standul este considerat cel mai mare loc de joacă pentru copii” spune Nicolae Baciu, fondator FOLDO.

 ”Suntem pentru a doua oară la Baby Boom, iar de data aceasta am venit alături de noi cu un scaun stomatologic, ne-am dat seama că este nevoie. Și anul trecut ne-am prezentat cu medici pedodonți, medici specialiști pentru copii, dar acum am venit și cu un unit stomatologic ne-ar fi de mare ajutor, fiind dotat cu aproape tot ce este și într-un cabinet. La stand părinții pot veni cu copiii pentur consultații gratuite. Avem și anumite discounturi, oferte, iar consultațiile până la vârsta de 3 ani sunt oferite gratuit și în cadrul clinicii, nu doar la stand, dacă nu aveți posibilitatea să veniți la târg.” a explicat Andreea Ploscaru, manager Dental Elite.

Stand Empria

”Am început cu un centru de închiriat echipamente pentru copii, care s-a transformat în buyforbaby.ro, produse pentru vânzare, iar de curând ne numi Empria. Venim la Baby Boom cu nou brand, avem o gama de produse Empria, precum și alte mărci pe care le reprezentăm. La stand puteți găsi discounturi în funcție de nivelul de achiziție, dar sunt în principiu între 5-15%. Și mai avem și Roata Norocului pentru cei care participă la târg” declară Tudor Ciumara, managing partner Empria.

Stand Clinica Nativia

”Suntem pentru a doua oară la Baby Boom, oferim un pachet complet de monitorizare a sarcinii. Pe perioada târgului avem un discount de 10% la pachetele pentru cursuri online, pentru pregătirea pentru naștere, celerbra puericultură decare au nevoie toți părinții. Avem și pachete pentru morfologii.” a explicat Ianca Alexandra, reprezentant marketing Clinica Nativia.

Stand Toys and Games

”Toys and Games este firmă importatoare de jucării aduse din Europa. La târg suntem pentru prima dată. Pentru cei care vin la târg oferim discounturi între 25 și 40%. Cele mai căutate jucării sunt Quadrilla, este un joc de construit, din lemn, foarte bine finisat, jucăriile de baie de la Hape, multe seturi de creație. La stand puteți găsi jucării de la bebeluși până la adulți” spune Velicu Emilia, reprezentant Elta Toys&Games (www.toysandgames.ro).

Stand Anex Baby România

”La Baby Boom participăm de șapte-opt ani deja, iar de data aceasta venim cu culori și ediții noi de cărucioare. Produsele vedetă la această ediție sunt cărucioarele Desert Hide, spre exemplu, modelul camuflaj. Este o combinație cu natura, plus materialele care sunt folosite, de exemplu, saltele pufoase, în plus design-ul special. Avem patru produse pentru modelul Hide. La târg cei care vin pot găsi discount-uri de 10% pentru orice produs Anex Baby, plus accesorii cadou” declară Cornel Vladu, reprezentant Anex Baby România.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here