Al patrulea copil al cuplului Kardashian-West a primit numele de Psalm

Al patrulea copil al cuplului format din starul de reality-show Kim Kardashian si rapperul Kanye West, un baietel care a fost nascut pe 10 mai de o mama surogat, a primit numele de Psalm West.

Vezi si O actrita de 14 ani, printre cele mai influente personalitati

Kardashian a scris cuvintele „Psalm West” intr-un mesaj publicat pe contul sau de pe platforma de micro-blogging Twitter, unde este urmarita de aproximativ 60 de milioane de persoane. Vedeta a publicat si fotografia unui bebelus, alaturi de textul „Suntem binecuvantati peste masura. Avem tot ceea ce avem nevoie”.

Aceasta a fost a doua oara cand cei doi au apelat la o mama surogat. In ianuarie anul trecut, Kardashian si West au devenit parintii unei fetite nascute de o mama surogat, copilul primind numele de Chicago.

Kardashian, in varsta de 38 de ani, si West, in varsta de 41 de ani, s-au casatorit in mai 2014 si mai au doi copii biologici, fiica North, in varsta de 5 ani, si fiul Saint, in varsta de 3 ani.

Cuplul a apelat la o mama surogat deoarece Kardashian a fost diagnosticata cu placenta accreta – o complicatie medicala care poate provoca hemoragii severe – in timpul celei de-a doua sarcini, ceea ce facea riscanta o a treia, potrivit site-ului de stiri mondene tmz.com.

Tmz.com a mai scris ca West a platit 45.000 de dolari mamei surogat pentru a purta sarcina cu fetita. Femeii i-au fost interzise fumatul, consumul de droguri, baile fierbinti, vopsitul parului si consumul de peste crud pe perioada sarcinii.

Citeste si Nicole Kidman e mama unei fetiţe născute de o mamă-surogat

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here