Adolescent din Alba umilit si batut, in timp ce altul filma

Un adolescent din orasul Cugir, judetul Alba, a fost umilit si lovit de cativa tineri, in timp ce se aflau cu totii acasa la unul dintre ei. Politistii s-au autosesizat dupa ce au vazut imaginile.

Citeste si: Eleva de liceu din Hunedoara spitalizata, dupa ce a fost batuta de fratele unei colege

In imagini se poate vedea cum baiatul este pus in genunchi si apoi palmuit cu putere de doi dintre tinerii aflati acolo, in timp ce altul era martor al umilintei la care acesta era supus.

In imagini se poate vedea cum baiatul este pus in genunchi si apoi palmuit cu putere de doi dintre tineri.

”Mai ai figuri in cap? Cine e smecherul tau?”, l-a intrebat unul dintre tineri. Pentru ca a raspuns gresit, baiatul a fost lovit cu palma peste fata. Dupa ce i s-a dat voie sa se ridice in picioare, adolescentul a fost lovit din nou, de data aceasta de ambii tineri. ”Bai, hoo, ca spargi aia”, a spus al treilea tanar, cand victima s-a dezechilibrat de la lovituri.

Dupa cateva secunde, i s-a dat voie sa se ridice si a fost indemnat sa se aseze pe un scaun, ”sa se calmeze”.

Purtatorul de cuvant al IPJ Alba, Luminita Prodan, a declarat ca politistii s-au autosesizat, dupa ce imaginile au ajuns si la ei. S-a deschis o ancheta si baiatul lovit a fost intrebat despre incident, insa nu a vrut sa depuna o plangere.

”Am facut verificari, am identificat atat victima, cat si agresorii, iar victima a fost invitata la Politie, dar nu a depus plangere. Baiatul a declarat ca totul s-a intamplat din joaca si ca filmul este mai vechi. Verificarile continua in acest caz”, a declarat reprezentantul IPJ Alba.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Eleva batuta pe strada. Mai multe persoane au filmat, dar nimeni nu a intervenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here