Adolescent acuzat ca a violat o fetita de opt ani, retinut

Un adolescent, acuzat ca a violat o fetita de opt ani, a fost retinut de Politie. Baiatul, in varsta de 16 ani, din comuna Baita, judetul Hunedoara, acuzat ca a violat o fetita de opt ani a fost retinut, dupa ce mama fetei a sunat la 112. Copila a povestit ce i s-a intamplat la locul de joaca.

Vezi si Adolescenta, acuzata ca a nascut singura si si-a omorat pruncul

Incidentul a fost anuntat, la numarul de urgenta 112 de mama fetitei, din comuna Baita, dupa ce copila s-ar fi intors acasa plangand, sustinand ca ar fi fost fortata sa intretina relatii sexuale de catre un vecin in varsta de 16 ani, care ar fi ademenit-o pe un camp, in apropierea locului de joaca, potrivit politiştilor din Hunedoara.

,,Se afla la Parchetul de pe langa Judecatoria Deva, in vederea luarii masurilor legale sub aspectul savarșirii infractiunii de viol. In urma cercetarilor, prezumtivul autor a fost retinut. In cauza s-a intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarșirii infractiunii de viol”, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

In urma audierilor, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Deva vor stabili daca adolescentul acuzat de viol va fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si Fetita de 12 ani, rapita si violata de prietenul tatalui

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here