Actrița Hilary Swank are 48 de ani și este însărcinată cu gemeni

Hilary Swank, alături de soțul său, Philip Schneider

Hilary Swank, celebra actriță în vârstă de 48 de ani este însărcinată cu gemeni. Anunțul a fost făcut chiar de către actriță în timpul unui interviu pentru Good Morning America, care este una dintre cele mai urmărite emisiuni din SUA.

Actrița era vizibil emoționată și entuziasmată, și a explicat că a știut dintotdeauna că își dorește copii, iar acum este foarte încântată că va deveni mamă pentru prima dată.

Actrița Hilary Swank, în cadrul emisiunii ”Good Morning America”

„Este un lucru pe care mi-l doresc de mult timp și asta mă pregătesc să fac, să devin mamă. Și nu doar pentru un copil, ci pentru doi” a spus actrița, care este deținătore a două premii Oscar pentru rolurile din filmele ”Boys Dont Cry” şi ”Million Dollar Baby”.

Este atât de frumos să poți vorbi despre asta și să împărtășești vestea cu ceilalți”, a spus ea, menționând că a așteptat să treacă de primul trimestru de sarcină, care este o perioadă mai critică, înainte de a da vestea și celorlalți.

Hilary susține că nici colegii ei de platou nu au știut că este însărcinată, chiar dacă se vede zilnic cu ei pentru serialul dramă „Alaska Daily” în care se filmează în prezent.

Hilary Swank este căsătorită din 2018  cu antreprenorul Philip Schneider, care este la fel de entuziasmat să devină părinte. În trecut actrița a fost căsătorită timp de zece ani cu actorul și regizorul Chad Lowe.

Citește și: Cameron Diaz a devenit mama la 47 de ani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here