Accident grav in Dolj: Un copil de 4 ani a murit si alti doi, de 10 si 11 ani, sunt la spital

Un accident grav a avut loc astazi, 16 iunie, in localitatea Leu din Judetul Dolj. Un copil de 4 ani a murit si alti doi au fost dusi de urgenta la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat.

Accidentul a avut loc pe DN 6, pe raza localitatii Leu, din directia Craiova catre judetul Olt. Potrivit IPJ Dolj, un barbat de 40 de ani, cetatean strain, a pierdut controlul volanului, a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat in afara soselei.

In masina se aflau 5 persoane: 2 adulti (mama si tata) si 3 copii (de 4, 10 si 11 ani).

La fata locului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanta.

Copilul de 4 ani era in stop cardiorespirator, cei doi frati mai mari aveau leziuni grave, mama era in stare de inconstienta, iar tatal (soferul) era constient si cu traume usoare.

Potrivit primelor informatii familia se intorcea din Italia, iar soferul ar fi adormit la volan.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Video de la locul producerii accidentului il poti vedea aici. (Gazeta de Sud)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here