Abonamentele pentru elevii și studenții din București și Ilfov se emit doar prin aplicația YouthTB

Foto: clubferoviar.ro

Abonamentele pentru elevii și studenții din București și Ilfov se emit doar prin aplicația YouthTB, potrivit anunțului făcut de  Societatea de Transport București (STB).

“Personalul punctelor de vânzare va îndruma elevii și studenții care se prezintă pentru emiterea titlurilor de călătorie pe card, să opteze pentru titlurile emise prin aplicația YouthTB”, potrivit STB.

Numai în următoarele cazuri excepționale, titlurile de călătorie pot fi emise pe cardul activ:

  • când beneficiarii declară pe propria răspundere că nu au posibilitatea de a achiziționa titlurile de călătorie prin intermediul aplicației, sau nu sunt confirmați cu statutul aferent (elev sau student) de către Ministerul Educației Naționale;
  • când, din motive tehnice, aplicația YouthTB este nefuncțională.

Formularul se va regăsi la toate punctele de vânzare STB S.A. Pentru a eficientiza obținerea titlurilor de călătorie, formularul se poate descărca de pe site (vezi aici).

”Completarea acestui formular este necesară la fiecare achiziționare a unui abonament de la punctul de vânzare”, potrivit anunțului.

Reamintim că beneficiază de gratuitate toți copiii de până la vârsta de 7 ani, dar și toți elevii din învăţământul acreditat/autorizat, preşcolar, primar, gimnazial, liceal, special, profesional şi postliceal, care frecventează o unitate de învăţământ din Municipiul Bucureşti sau Județul Ilfov, pe baza cardului de transport încărcat cu abonament metropolitan valabil. Cardul de transport poate fi încărcat cu abonament metropolitan valabil din momentul achiziţiei pana la data de 30.09.2023.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here