A murit elevul care a cazut de la etajul patru al unui hotel

Elevul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde participa la olimpiada nationala de matematica, a murit, din cauza ranilor grave suferite.

Citeste si Un copil de 11 ani a cazut de la etajul patru al unui hotel

„Din pacate, cadrele medicale de la Timisoara, unde a fost dus copilul, au comunicat ca minorul de 13 ani, din Galati, a decedat”, au transmis, reprezentantii Politiei Hunedoara.

Medicul Horia Ples, seful Clinicii de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judetean Timisoara, a declarat ca baietelul a murit in jurul orei 05.50, din cauza leziunilor cerebrale puternice.

,,Primele informatii mi-au parvenit in jurul orei 23.00, cand am fost informat ca un copil a cazut de la etajul patru. Era destul de rau, s-au facut investigatii si s-a dovedit ca are o lama de sange cerebral in emisfera stanga si am decis sa se transfere de urgenta la noi. In timpul noptii, la ora 02.45, a fost adus cu o ambulanta la Spitalul Judetean Timisoara. S-a repetat computerul tomograf, iar la ora 03.10 s-a intervenit operator, s-a facut o craniectomie decompresiva, adica osul pe jumatate de emisfer este scos. La ora 05.50, am fost anuntat ca a decedat. Pe langa leziunile cerebrale, avea si o contuzie pulmonara, o fractura de bazin, toate s-au adunat si au condus la rezultatul care este acum. I-a cedat inima”, a afirmat medicul Horia Ples.

Copilul in varsta de 13 ani, elev al unui liceu din Galati, care participa la olimpiada nationala de matematica, a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, unde era cazat impreuna cu tatal sau. Baiatul a fost transferat in coma, la Timisoara.

Incidentul a avut loc la un hotel din centrul municipiului Hunedoara. La un moment dat, baiatul, fiind lasat singur, s-a prabusit in gol, de la etajul patru, in interiorul cladirii.

Politistii fac cercetari in acest caz. Primele informatii sunt ca baiatul, elev al unui liceu din judetul Galati, era cazat in hotel impreuna cu tatal sau si participa, zilele acestea, la olimpiada nationala de matematica.

Citeste si Fata de 15 ani, care a murit la Iasi, avea meningococ in sange

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here