500 de oua colorate ascunse in gradinile Castelului Peles, gasite de copii in timp record

Peste 100 de copii au participat, miercuri, la traditionala vanatoare de oua organizata la Castelul Peles din Sinaia. Cele 500 de oua colorate, ascunse in gradinile palatului, au fost gasite intr-un timp record: 10 minute. Forfota in curtea Castelului Peles a inceput cu mult inainte de a se da startul vanatorii. Iar vremea a tinut cu participantii, avand in vedere ca cerul a fost senin si nu a batut vantul. Peste 100 de copii, veniti din mai multe judete, au vrut sa faca pe vanatorii de oua. La ora 12 s-a auzit ”Start”, iar micutii au dat navala in gradinile fostei resedinte regale. 500 de oua au fost gasite in doar 10 minute.

Vezi si Cum sa vopsesti natural oua de Paste

”La aceasta a X-a editie a vanatorii de oua de Paste la Castelul Peles au participat peste 100 de copii, cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, care s-au bucurat sa gaseasca in iarba ouale colorate, dupa aceea toti participantii au primit dulciuri. Au fost raspandite, in gradini, 500 de oua colorate, gasite in 10 minute”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Castelului Peles, Dana Voitescu.

Cei mici au fost extrem de incantati de acest concurs. Roxandra, de exemplu, are 8 ani si a venit din Brasov, special, la vanatoarea de oua.

”Am venit sa adun oua, am mai venit. Am gasit 7 oua. Copii multi, sunt din Brasov. Am venit special acum”, a spus Roxandra.

Claudiu, un baiat de 4 ani si jumatate, a gasit 9 oua.

“Am venit la vanatoare. Am gasit 9 oua, frumos”, a declarat Claudiu.

La final, micii vanatori de oua au primit dulciuri si o carte de colorat, dar au putut sa decoreze si oua colorate.

Sursa: Mediafax

Vezi si Retete de sarbatoare pentru cei mici

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here