17 absolventi de liceu cu media 10 la bacalaureat, premiati de mitropolitul Andrei Andreicut

17 absolventi de liceu din Arhiepiscopia Clujului, din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud, care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat, au fost premiati, de mitropolitul Andrei Andreicut cu cate 1.000 de lei.

Citeste si Absolventa cu 10 la Bacalaureat: Raman in tara sa fiu invatatoare

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat, la Cluj-Napoca, in cadrul ceremoniei de premiere desfasurata in Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, ca cei 17 tineri sunt cei mai inteligenti, dar si cei mai cuminti din cadrul Arhiepiscopiei Clujului.

„Este un moment care ne face onoare, noua, crestinilor din Arhiepiscopia Clujului, si anume premierea a 17 tineri care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat. Ne punem speranta in ceea ce vor putea face pentru aceasta tara. Credem ca acesti tineri sunt cei mai inteligenti din eparhia noastra si, in acelasi timp, am vrea sa credem ca sunt si cei mai cuminti. Sa le ajute Dumnezeu sa fie exemplu pentru ceilalti, cu cuvantul aratandu-le cum arata un tanar civilizat, manierat si cu credinta. Credem ca ei vor duce steagul credintei mai departe si, in acelasi timp, cu dragoste. Ne rugam lui Dumnezeu sa le ajute sa se realizeze foarte frumos in viata”, a spus IPS Andreicut.

Cei 17 absolventi de liceu din Arhiepiscopia Clujului, 15 din judetul Cluj si 2 din judetul Bistrita – Nasaud, au primit din partea mitropolitului Clujului cate 1.000 de lei si o diploma.

Citeste si Absolvent de nota 10 la Bac: Vreau sa lucrez in strainatate

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here