16 copii si un adult, raniti in urma accidentului de autocar din Darmanesti

16 copii si un adult au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident de autocar care a avut loc duminica seara in localitatea Darmanesti, potrivit bilantului ISU Suceava.

Alin Galeata, purtatorul de cuvant al ISU Suceava, a declarat ca 16 copii si un adult au fost dusi la Spitalul din Suceava, din cauza ranilor suferite dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat. Sursa citata a precizat ca starea victimelor nu este grava.

Vezi si Elevii vor afla astazi rezultatele finale la examenul de Bacalaureat

„In autocar erau 50 persoane, respectiv 43 de copii si sapte adulti. Autocarul este din Belarus”, a spus Galeata.

Primaria localitatii Darmanesti a pus la dispozitie doua microbuze pentru transportul celorlalte persoane, care nu au nevoie de ingrijiri medicale, acestea urmand sa fie duse la o cabana din Calinesti.

Reprezentantul ISU Suceava a mai spus ca un medic ii va insoti pe turisti si le va monitoriza starea de sanatate. Din motive inca necunoscute, autocarul s-a rasturnat in afara partii carosabile pe DN 2, pe raza comunei Darmanesti, circulatia fiind blocata pe ambele sensuri de mers. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Vezi si 13 copii au ramas orfani dupa accidentul din Ungaria

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here