15 scoli din Timis, fara curent, apa sau caldura, raman inchise si joi

Un numar de 15 unitati de invatamant din judetul Timis vor fi inchise joi 20 decembrie, pentru ca nu sunt alimentate cu energie electrica, nu au apa potabila sau caldura, in urma ninsorii abundente de la sfarsitul saptamanii trecute.

Citeste si: Scoli inchise din cauza ninsorilor in mai multe judete

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, 15 scoli din tot atatea localitati din judet vor ramane inchise si joi 20 decembrie. Decizia de a suspenda cursurile in aceste unitati de invatamant a fost luata pentru ca, in urma ninsorii abundente de la sfarsitul saptamanii trecute, spatiile in care-si desfasoara activitatea nu au fost inca alimentate cu energie electrica, nu au apa potabila la robinete sau caldura.

Cele 15 scoli care vor fi inchise joi se afla in localitatile timisene Fardea, Bethausen, Secas, Temeresti, Lugoj, Criciova, V. V. Delamarina, Darova, Ohaba Lunga, Curtea, Tomesti, Pietroasa, Balint, Belint si Bara.

De asemenea, conform reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, unitatile de invatamant din Margina, Pischia si Sudrias nu sunt alimentate cu energie electrica, dar au fost dotate cu cate un generator, astfel ca aici nu vor fi suspendate cursurile joi.

Luni si marti, toate scolile din judetul Timis au fost inchise, in urma ninsorii abundente, iar miercuri doar o parte dintre acestea.

Potrivit distribuitorului de electricitate, miercuri, un numar de aproximativ 16.000 de locuitori din judetul Timis nu erau alimentati cu energie electrica, fiind defectiuni la 24 de linii de medie tensiune.

Incepand de marti seara, pompieri, politisti si jandarmi efectueaza misiuni de patrulare in localitatile nealimentate cu energie electrica din judetul Timis, pentru a putea interveni la cazurile de urgenta.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Un deputat propune ca unul dintre parinti sa aiba liber de la munca, atunci cand scolile sunt inchise

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here