1.400 de calculatoare si table interactive in scoli si gradinite

1.400 de calculatoare si table interactive vor fi cumparate pentru scolile si gradinitele din Cluj, investitia Primariei Cluj-Napoca ajungand la 5 milioane de lei. Alocarea de bani este cea mai mare din ultimii 10 ani in sistemul de invatamant preuniversitar din oras.

Vezi si Primar, banuit ca a santajat o minora cu care a avut o relatie

Primarul Emil Boc a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca de noile calculatoare si table interactive vor beneficia 45 de scoli si 8 gradinite din Cluj-Napoca.

„Primaria Cluj-Napoca investeste 5 milioane de lei pentru achizitionarea a 1.392 de calculatoare si table interactive pentru 45 de scoli si 8 gradinite, fiind cea mai mare alocare din ultimii 10 ani in sistemul de invatamant preuniversitar din municipiu. Prin aceasta investitie majora, Primaria Cluj-Napoca si-a propus sa asigure dotarea tuturor scolilor cu retele de calculatoare moderne capabile sa faca fata unui proces educational modern si sa raspunda exigentelor unui oras <smart> care sustine inovarea si tehnologiile moderne”, a spus Boc.

Potrivit acestuia, de asemenea, Primaria clujeana aloca suma de 613.000 lei pentru achizitionarea de sisteme de supraveghere la peste 20 de unitati de invatamant – scoli si gradinite – in vederea asigurarii unui climat de siguranta.

Vezi si Mii de elevi si profesori din 13 scoli tremura de frig

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here