Tu stii cum sa hranesti un campion?

Ai un mic (mare!) fotbalist acasa? Atunci hai la workshop-ul “Cum sa hranesti un campion”, unde dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist (de altfel, unul dintre cei mai apreciati medici nutritionisti din Romania), iti va explica ce trebuie sa-i pui in farfurie, astfel incat sa ai un copil sanatos, voinic, care se dezvolta armonios si care face sport de performanta. Afla aici toate detaliile.

Cand?

Juventus Academy Bucuresti te invita, joi, 14 noiembrie 2019, incepand cu ora 19.00, la Workshop-ul gratuitCum sa hranesti un campion”.

 

Unde?

Adresa: DB Connect, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6A, parter, Bucuresti.

Mijloace de transport: Metrou statia Pipera; tramvaie 16 si 36 statia Electronica

Parcare cu plata se gaseste in strada George Constantinescu.

De ce?

Dr. Mihaela Bilic, medic nutritionist si autoarea cartii “ABC de nutritie” va veni sa-ti ofere solutii la una dintre cele mai importante aspecte a ceea ce se numeste educatia unui sportiv de performanta: alimentatia corecta, eficienta si sanatoasa.

Cum te poti inscrie?

  • Workshopul de nutritie este gratuit pentru parintii copiilor care fac sport de performanta. Pentru inscrieri: Chiara Pellegrini, [email protected] | WhatsApp 0757 576 924
  • Evenimentul este parte a campaniei #EducatiePentruPerformanta derulata de Juventus Academy Bucuresti, academia de fotbal deschisa in Romania de campioana Italiei.
  • Au prioritate membrii academiei de fotbal Juventus Academy Bucuresti si cei care au participat la cel putin una din stagiile de pregatire Juventus organizate in ultimii doi ani in Romania. In limitele locurilor disponibile, pot participa (dupa o inscriere prealabila confirmata de organizatori), si parinti ai altor copii care se pregatesc sa devina campioni, indiferent de sportul pe care il practica.
  • Mai multe detalii despre eveniment gasesti aici.

S-ar putea sa-ti placa si: Sporturi pentru copii

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here